Welkom bij uwparketschuren.nl,

Wij zijn onderdeel van 't Vloerenhuis uit Putten. Een parketvloerenbedrijf met meer dan honderd jaar ervaring op het gebied van renovatie en leggen van houten vloeren. Parketspecialisten sinds 1908.

Bij het schuren van een houten vloer kan er van alles mis gaan, vandaar dat wij als parketspecialist deze site hebben gemaakt om u de keuze te geven om uw vloer door onze ervaren parketteurs te laten schuren. Helaas bieden veel bedrijven werkzaamheden aan waarbij vakmanschap, kwaliteit en vooral zekerheid ver te zoeken is. Onze parketteurs hebben gemiddeld zo'n 20 jaar ervaring en zijn Meester der Parketteurs. Een vaktitel verworven door bewezen en betrouwbare kwaliteiten! Iets waar wij trots op zijn!

Zekerheid

Wij zijn Meester der Parketteurs. Bewezen en betrouwbare kwaliteiten. Mocht er onverhoopt een geschil zijn dat wij niet naar uw tevredenheid oplossen, dan is er de mogelijkheid om dit voor te leggen aan één van de Erkende Register ParketExpert welke zijn beproefing van bekwaamheid bij de Nederlandse Parket Federatie en Parket Alliance naar tevredenheid heeft afgelegd. Dit geeft zekerheid voor u om veilig uw vloer door ons te laten schuren!

Waarom kiezen voor uwparketschuren.nl en 't Vloerenhuis?

Wij werken met de modernste machines van nu, maar met het ouderwetse vakmanschap van vroeger. De ervaren parketteurs van 't Vloerenhuis geven hun kennis en ervaring door aan de nieuwe generatie parketteurs.

Stofvrij werken

Sinds enkele jaren zijn wij verplicht om stofvrij te werken. Nadat wij bij u thuis aan het werk zijn geweest is het dus niet meer nodig om een complete schoonmaakactie op touw te zetten, nagenoeg al het stof vangen wij op door onze machinale stofafzuigers met Hepa filters. Wettelijk zijn wij als parketteurs verplicht om stofvrij te werken! De ouderwetse stofzak mag dan ook al enkele jaren niet meer.

VOS-vrij werken

VOS = oplosmiddelvrij. Wij hebben de intentieverklaring getekend om VOS-vrij te werken. Voor u betekent dit dat u gerust in de woning kunt blijven slapen. Wij gebruiken een minimum aan producten met oplosmiddelen. Stank en overlast van andere producten die uw gezondheid kan aantasten is er niet meer. Uw gezondheid, en die van onze parketteurs, staat voorop!

Ook voor de parketlakken, vloerolie, hardwaxolie, maar ook voor bindmiddelprodukten om naadjes en gaatjes te stoppen hebben wij oplosmiddelvrije producten. Dat is onze keus, voor uw en onze gezondheid!

Hebt u vragen over producten die wij niet op onze site hebben staan, stel deze gerust. Wij werken namelijk met alle VOS-vrije producten in de markt.

Bent u op zoek naar onderhoudsproducten voor uw vloer? Bekijk dan ook eens onze webshop! 

Naar de webshop

Over uwparketschuren.nl

Ontvang in 4 stappen een offerte voor het schuren van uw parket.