Pieter van Es     


En zo ging het in 1963       A. van Es sr.

Introductie 't Vloerenhuis Putten

Mijn naam is Pieter van Es, sinds 1984 werkzaam als Meester der Parketteur in ons familiebedrijf te Putten. Ik ben de derde generatie van onze familie die ons familiebedrijf sinds 1927 voortzet.

't Vloerenhuis een naam die garant staat voor kwaliteit!

Een parketvloer koopt u niet iedere dag, dat weet ik en daarom geef ik u graag een goede uitleg over onze vloeren.
Als ervaren adviseur, zelf met jarenlange ervaring met het leggen van parketvloeren help ik u graag. Goed advies heeft u niet alleen nodig bij een door onze Parketteurs gelegde vloer, juist als u de vloer zelf wilt gaan leggen is mijn advies extra belangrijk.

Maar met een goede uitleg alleen zijn we er niet. De ervaren vakmensen van 't Vloerenhuis bepalen de kwaliteit van het eindproduct. Onze ervaren Meester der Parketteurs leiden de jongere generatie parketteurs zelf op, hierdoor gaat het ouderwetse vakmanschap van Meester der Parketteurs niet verloren. Het resultaat van een prettige werksfeer is een hechte groep medewerkers waarvan sommige al meer dan 20 jaar zich dagelijks met enthousiasme voor u inzetten.

Onze parketteurs zijn Meester der Parketteurs en Gecertificeerd Bona vakman certificaat nummer: 31091. Tevens zijn wij erkend leerbedrijf van het SHenM. Garantie voor vakmanschap en kwaliteit!

  

Natuurlijk werken onze vakmensen met de modernste machines, maar met de kwaliteit en het ambachtelijke vakmanschap van vroeger!

Speciaal voor 't Vloerenhuis selecteren onze fabrikanten uitsluitend 1e kwaliteit hout, hierdoor is de kwaliteit
van een vloer van 't Vloerenhuis gegarandeerd goed.

Om alles exact te weten, kom ik bij u thuis de ondervloer bekijken, alles juist opmeten, van het aantal m² tot de vochtigheid in de ondervloer. Dit laatste gebeurt met de uiterst precieze C-M vochtmeter.

Over Vloerenhuis Putten

De showroom

Van buitenaf verwacht u het vast niet, maar achter de gevel van ons pand vindt u ruim 340 m² vloeroppervlak. De keus is enorm, een ruime keus in Houtenvloeren: parket- en plankenvloeren, laminaat, PVC-vloeren en traprenovatie.

Onze specialiteit is tapis parket, een ambachtelijke wijze van parketleggen, waarbij de werking van het hout minimaal is. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de gewilde "verouderde" vloeren leggen in dit systeem.

Nieuw is het spijkervrije Préfab parket, dit systeem staat voor de nieuwe generatie parketvloeren en is verkrijgbaar in stroken, visgraat maar ook in planken uitvoering.

Heeft u schade aan uw vloer door water, brand of andere schade? Wij zorgen voor een schade expertise en maken een rapport op voor uw verzekering bij brand- of waterschade. Daarna herstellen wij de schade aan uw vloer of vervangen deze voor nieuw.

Bent u op zoek naar onderhoudsproducten voor uw vloer? Bekijk dan ook eens onze webshop! 

Naar de webshop

't Vloerenhuis is Meester der Parketteurs

Zekerheid bij aankoop van een vloer voor Vakmanschap en kwaliteit!

't Vloerenhuis is dealer van diverse gerenommeerde merken:

Parket en plankenvloeren:
Dennebos Flooring, Bauwerk-Parkett, Kährs, Wicanders, Albers-Parket, VOC, Lieverdink, HCE/Alfa-parket, LaLegno en Junckers

Exclusief Select-dealer van:
Dennebos Flooring en Bauwerk-Parkett

Verouderde parket- en verouderde planken: 
Dennebos Flooring, HCE Alfa-parket, VOC en Grigio

Fineer parket: 
Kährs Linnea en Parky

Ontvang in 4 stappen een offerte voor het schuren van uw parket.